Produse - tesaturiMilano Collection

Tesături matlasate:

Pentru sezonul rece vă oferim o gamă variată de ţesături matlasate atât pentru interior cât și pentru exterior, din materiale impermeabile, simple sau având diverse broderii.

-căptușeală matlasată (50g, 100g, 150g, 200g)

-ţesături matlasate pentru exterior

-orice tip de ţesătură matlasată (la comandă)

Pentru confecţii sport vă oferim diverse sortimente de ţesături din bumbac și tip bumbac, precum și în amestec cu poliester, nylon, poliamidă, adresate tuturor categoriilor de vârstă, atât femeilor cât și bărbaţilor, ce satisfac cele mai rafinate gusturi, respectând tendinţele modei mondiale.

Tesături bărbați:

În domeniul confecţiilor pentru bărbati vă oferim o gamă variată de ţesături pentru costume, pantaloni precum și ţesături mai ușoare pentru cămăși. Pentru sezonul de vară, vă oferim ţesături din fibre naturale cum ar fi inul și bumbacul, care sunt foarte căutate în acest sezon.

Ţesături, începând cu cele mai ieftine din poliester și continuând cu cele în amestec (lână și alte fibre naturale), în diferite texturi și culori le puteţi găsi tot timpul anului.

Tesături damă:

Milano Textil oferă o gamă foarte variată de ţesături tradiţionale și de ultimă modă, din fibre naturale, în amestec sau fibre sintetice, importate de la cei mai mari producători și distribuitori din lume.

Colecţia noastră cuprinde o gamă variată de ţesături destinate confecţiilor pentru femei, în diverse culori, desene și texturi ce satisfac cele mai rafinate gusturi, fiind folosite de marii designeri vestimentari din întreaga lume.